Maak kennis
met Contractmelder.

Contractmelder zorgt ervoor dat u een transparant overzicht van al uw lopende contracten beheersbaar kunt houden . Dat doen wij voor u en met een contract melding van afloop zorgen wij er samen met u voor dat u uw lopende contracten kunt beheersen en natuurlijk ook de kosten lager kunt houden. 80% van alle consumenten en ondernemers hebben meerdere contracten lopen om uw activiteiten makkelijker te laten verlopen. Door meerdere soorten contracten te hebben heeft u niet altijd in de gaten of uw contract stilzwijgend verlengt is. Hierdoor kunt u onbeslist en zonder een melding zomaar te veel betalen. Met Contractmelder.nl zorgen wij ervoor dat u op tijd op de hoogte wordt gebracht voor het einde van uw contract. Tevens krijgt u ook direct van ons een voorstel voor een goedkoper contract en kunnen wij deze voor u afsluiten.

Doordat wij dagelijks bezig zijn met verschillende branches zoals Energie, Mobiele abonnementen, verzekeringen etc zijn wij op de hoogte van alle tarieven en waar u het best de goedkoopste tarieven kunt krijgen. Samen met u kijken wij naar uw wensen en eisen en zullen we een passend voorstel doen.

Energiecontract?


60%

Vergeten contracten

Vergeet u ook wel eens wanneer u voor het laats uw energiecontract hebt bekeken? Wat de tarieven waren en tot wanneer het contract loopt? Laat ons de moeite voor uw ontnemen en wij zorgen ervoor dat u vroegtijdig een melding van ons ontvangt.